Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
chtěl jsem se všech zeptat -jakou máte zkušenost s rychlostí plnění u brokerů? Onehdá se mi ve front měsící Live Cattle stalo, že jsem dostal při vystupování na stop-lossu zadávaném brokerem skluz asi 150 dolarů - to už mi přišlo docela dost. Tipoval jsem to spíše na zaspání mého brokera :( ale ten se samozřejmě k ničemu nepřiznal. Stává se vám to také někdy?
Xtrader

Odesláno

Ja osobne dostava slip-page dost casto, hlavne pri open - to je trh dost rychlej a malo kdy mam presny plneni. Ale 150 USD je docela dost, i kdyz mam kamose a ten na SL dostal skluz pres 300.... To mi pripada uz fakt dost drsny, to uz je na vymenu brokera urcite. Osobne myslim, ze behem open se da tolerovat slip do 80 USD, mimo open a close trhu by moc slip byt nemel - v ramci standardni volatility bych fakt ocekaval slip minimalni, nebo skoro zadny

Odesláno

ja jedu pres on-line platformu a slip mivam minimalni, maximalne tez pri open, close nebo nenadalych volatilnich pohybech - ale to ma asi kazdy, v tom se moc delat asi neda. Pokud chcete presne plneni, doporucuji pouzivat LMT prikazy, samozrejme ale s rizikem, ze tu a tam exekuovani nebudete - cili maximalne pro vstupy (pokud je presne plneni pro vas obchodni system dulezity), rozhodne nedoporucuju pouzivat LMT pri zadavani SL

• Vytvořit...