Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při instalaci TWS mám údajně možnost si vybrat server, kam se budu připojovat. Buď gw1.ibllc.com nebo gw1.ibllc.ch nebo gw1.ibllc.hk.com . Viz www.interactivebrokers.com/en/software/installationInstructions.php . Mně se nic takového v instalaci nenabídlo, a chtěl bych se zeptat, zda je toto možno měnit i po nainstalování TWS a kde se to nastavuje. Zjistil jsem že server ve Švýcarsku má lepší odezvu na ping než v US...
Nevíte kde se nastavuje, odkud chci brát data?

Odesláno

Dobrý den,
možnost vybrat si server už není. Své klienty přiřazují na servery automaticky podle tvého sídla nebo co obchoduješ. Zmínka o tom je tady www.interactivebrokers.com/en/software/systemStatus.php?ib_entity=uk

Jedině se zkus obrátit na technickou podporu, jestli budou ochotni ti server změnit. Na IB diskuzi se před časem tento dotaz také objevil a mluvilo se tam něco o problému s posunem času :S

Já se také přihlašuji na americký server a tato myšlenka mě též napadla. Koukal jsem, že přihlašovací server je zadán v souboru C:\Jts\jts.ini ale problém je že jsem nikde nenarazil na číslo portu švýcarského serveru.

Hodně úspěchů
Lukáš

• Vytvořit...