Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

markon:

tak to je otazka, zda-li tato parodie na bankovni ustav to vubec nekdy nejak zprovozni (k nejake rozumejsi mene nez PLZ) - pokud si pamatuji dobre, uz je to druhy odsun terminu, kdy to meduji klientum kolem ust...

Odesláno

PaJaSoft: Neměl jsi ještě peníze u banky, která je teprv ve vývinu? :)

Chester: Ale přes FIO by to mohlo jít, mají na to "sběrný účet"
a snad zažádáno o bankovní licenci, tak pak snad i zpátky.
Nevím, důkladně jsem to ještě nezkoumal.

mBank prej nejdřív 2.pol 2008 - ? červenec

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý večer, nevíte někdo, jestli musím ještě něco provést po té co mi příjdou peníze na účet u I.B. Předtím než jsem je odesal, tak jsem to oznámil, ale nevím jestli teď nemusím udělat něco dalšího pokud chci obchodovat. Při mých pokusech o obchod mi to háže hlášku na 1.obrázku (nemohu nakoupit/prodat - nevím proč?) nerozumím anglicky - nevím co to znamená. A na 2. obrázku je můj "Faund status". těch 3000 usd jsem poslal asi před 14 dny - tak nevím proč je to tam zvlášť napsáno. Oněch 2120 tam mám již dlouho. Mám tedy k dispozici všech 5100 ? nebo ne? Díky za rady, už se s tím pár dní trápím, ale nevím jestli tam mám poslat dalších 5000 aby tam bylo celkem 10000 (ono minimum k otevření), nebo je chyba někde jinde ?

5369

5370

• 3 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím všechny

jen jsem se chtěl zeptat někoho, kdo nedávno otevíral účet u IB jakou adresu IB psal pro zasílání peněz.
Ve Wiki je tato : Interactive Brokers LLC P.O.BOX A3770, Chicago, IL 60690-3770, ale našel jsem i tuto : Interactive Brokers LLC Two Pickwick Plaza, Greenwitch, CT USA 06830 můžete mi prosím říct, která je správná. ta s tím P.O.Boxem se mi nezdá.

Děkuji Vám

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den
Má otázka se týká převodu pěněz k IB.Jelikož panuje v USA světová krize,tak jestli nemusím mít strach o své peníze když je budu do IB posílat nebo dále až je tam budu mít,protože banky v USA ,,padají "jak domečky z karet.
Děkuji předem za odpovědˇ

Odesláno

to Martin 1986:

Dobrý den,
řeším podobný problém, ale ze zákona jsou všechny peníze klientů pojištěny, takže bych se toho zas tak nebál. Budu ale rád pokud to někdo zkušenější potvrdí nebo vyvrátí.

Děkuji Jirka

• Vytvořit...