Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 383
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnes dorazilo a nainstaloval jsem.
Zatím maximální spokojenost.
Bezproblémová instalace, stabilní chod a perfektně ostrý obraz.
Používám 2 externí karty, maximální počet neznám.
Někde na fórech jsem ale viděl příspěvek nadšence co jich měl více a šlo mu to.
Rozhodně doporučuji.

P.S: Jonny-Em, více jak 12 monitorů již nepovažuji za bezpodmínečně nutných.
Méně náročnému uživateli by toto množství mohlo postačovat.

Odesláno

Dobrý den
Mám dotaz na IT odborníky. Mám NB Asus A6km, procesor AMD Turion 64 MT32 1,8GH, s grafikou Nvidia GForce7600, RAM 1GB. K NB mám napojen monitor Eizo 19". Obchoduji intradenně a pokud přejdu na tickové grafy na YM a ER2, tak při zadání kontroly výkonu procesoru mě to ukazuje že stále jede na 100% po celou dobu obchodování. Pokud přepnu na jakékoliv jiné nastavení např. RB, 5TF, Volume 2000, tak výkon prudce spadne na 50%. Opravdu jsou tickové grafy tak náročné na vykreslování, nebo je to dánou současnou vysokou volatilitou trhů? Pakliže jede procesor na 100% není dobré uvažovat o jiném PC, nejlépe klasický stolní s dvoujádrovým procesorem, 2GB RAM a grafikou která zvládne 2-4 monitory? Pokud je zátěž procesoru u mého NB 100% hrozí nějaký problém s jeho životností, atd.? Ptám se proto, protože se mě nechce dávat zbytečně peníze do PC. Věřím že PC peníze nevydělá, ale na druhou stranu je pomalá mašina na ID obchodování patrně k ničemu.
PC skoro vůbec nerozumím, tak děkuji každému za radu a pomoc.

Odesláno

tickova data jsou radove narocnejsi na zpracovani. jedna se o daleko vetsi objem dat.

jinak se 100% zatezi procesoru si hlavu nelamej. je to docela normalni stav a neznamena to, ze se deje neco spatne. rychlejsi pocitac je samozrejme lepsi, ale na druhou stranu bych to zase neprehanel.

Odesláno

willtrader Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravim
> planuju koupit dva 19" LCD monitory a vaham mezi
> sirokouhlym a klasickym. Jake mate zkusenosti? Na
> stul se mi vejdou oba typy
>

a vetsi se ti tam nevejde? na trading je urcite vhodnejsi vetsi! a spise sirokouhly je na zobrazovani grafu vhodnejsi.

Odesláno

to willtrader
Já sám jsem si před rokem a půl koupil 19" Eizo. Pokud ti mohu doporučit, tak vol širokoúhlý. Pokud ti finanční situace dovolí tak co největší, a širokoúhlý. Opravdu v trandingu někdy mení nikdy dost plochy.

Odesláno

Zdravím,

doufám že tento příspěvek pomůže všem ještě nerozhodnutým traderům. Dlouho jsem váhal jak vyřešit monitory na svém pracovišti. Nakonec jsem se rozhodl pro dva 19" od Aceru. Pohodlí sledování grafů a ovládání platformy bylo nad moje očekávání. Trader má daleko větší možnosti a šetří důležité vteřiny. Pro ty co zvažují zda jeden či více monitorů bych doporučil minimálně dva kousky.

• 3 týdny později...
  • 1 month later...
Odesláno

Zdravím pánové a dámy,

chtěl bych si zakoupit dva 22" LCD monitory. Nemáte někdo zajímavé doporučení?
Sloužit by měly hlavně na sledování grafů a na běžnou kancelářskou práci.

• 2 months later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Antivir
Mám dotaz na IT odborníky. Používám na svém NB antivir Avast Home + Firewall Comodo + Spybot. Je to dostatečná ochrana, nebo je lepší koupit licencované AVG Internet Security, kde je vše v jednom? Díky za radu.

Odesláno

to Everest:
nejsem určitě IT odborník, ale moje zkušenost.
Měl jsem doma AVG, protože bylo OEM k novému kompu s dobrou cenou, ale po roce jsem ochotně vyměnil za Eset Smart Security a jsem velmi spokojen. Dále jsem měnil rodičům PC a měli Avast home, protože jsem vzal 2 licence Esetu, tak mají i oni a vše velmi v pohodě ... u rodičů pozoruji velmi výrazný posun ve vyhledávání a efektivní likvidaci "všeho možného", co na komp nepatří :)
dále mám Tune Up Utilities 2008 a opět si nemůžu stěžovat.

Každopádně nechci vyvolat žádný flame, je to jen moje zkušenost ... speciálně u antiviru je kolik lidí, tolik názorů ... ale hodně se shodují v tvrzení, že AVG ne ... možnou volbou jsou Eset, Norton nebo Kaspersky, dobrý uvažovat více licencí, pokud využijete, vyjde to pak levněji.

ať se daří,
Míra

• Vytvořit...