Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

muj nazor je ten, ze pro zacatek staci jedna 19ka (1280x1024 je OK). pokud to casem stacit nebude, dokoupi se druha (a cena bude nekde malinko nad urovni 20ky za obe - ale plocha bude neporovnatelne vetsi - 2560/2048 - 24.5" (pokud sem to spravne spocital)).

P

• Odpovědí 383
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Take zalezi na OS, ja obchoduji jeden trh podle dvou grafu takze pro sledovani 3 trhu potrebuji 6 grafu + nejlepe 3x otevreny Tsim. No a to na 19" s rozisenim 1280x1024 proste neposkladam. Na 20" jsou 4 grafy v pohode viz. priloha. dalsi dva + Tsimy se mi vlezou i na 17" co mam take doma. Uznavam ze je to asi pro zacatecnika extremni reseni. Na druhou stranu tim, ze obchoduji 3 trhy naraz se take trikrat rychle ucim. (alespon doufam ;-)

2461

Odesláno

Já jsem minulý týden koupil dva 19' HP 1955 a jsem moc spokojenej. Váhal jsem koupit jeden 20 a jeden 19 ale 20tky jsou o dost dražší a je fakt že tím rozlišením se písmo zmenší. Na 19ce je to podle mě ideální, ale každý preferuje něco jiného. (osobně bych radši přidával ještě další 19ky :-) )

Mám teď dva monitory + NB takže pohoda.

Tak hodně zdaru při výběru.

Odesláno

Mam ten samej a taky spokojenost.I dalsi 19'tka bude - pokud bude duvod ;) Kdyz jsem vybiral,tak jsem nemel v pozadavcich funkci pivot a ted ho mam takhle otocenej od druhyho dne - na cteni a grafy pro mne super (tu)

Odesláno

No, já zatím backtestuji jen jeden trh-ER2.A dělat backtest jen s více TF na jeden trh je pakárna-musím si to ručně posouvat.Ale jakmile přejdu do papertradingu (prosinec,leden) tak budu určitě vyhledávat příležitosti na jiných TF.Takže na monitoru budu mít jeden trh a 3 grafy(nižší TF,TF co obchoduji a vyšší TF) a Tsim na ntb,takže si myslím že 19" bude dostačující.....popřípadě časem dokoupím další :o)

Kahiros

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím.
Máte někdo praktické zkušenosti s připojením dalších monitorů přes USB?
Není takové řešení na úkor stability systému ( např. W XP ) a je tam dobře vyřešena otázka současného chodů přes klasický výstup DVI nebo VGA? Používáte to někdo?
Díky za jakoukoli sdílenou zkušenost.
Petr fi

Odesláno

To fi:

O něčem takovém , jako je možnost připojení monitoru přes USB jsem neslyšel. Obraz zpracovává grafická karta a ta má VGA výstup, DVI výstup nebo oba dva, ještě případně S-Video výstup. Takže pokud chcete připojit více monitorů, musí to umět vaše grafická karta což u dnešních PC by již neměl být problém. Vy jste na takovou informaci někde narazil, že by to mělo jít?

S pozdravem Míra

• Vytvořit...