Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chcela by som poprosit o radu: kde by sa dala zistit aktualna cena akcie v dany cas/v ramci hodin obchodovania na burze/ a takisto pocet predavajucich a kupujucich urcitej akcie? Je to asi zakladna otazka, za odpoved vopred dakujem

Odesláno

Diky za odpoved,

Ale tam najdem len poslednu cenu, co je fajn.Ale da sa niekde vidiet aj aktualne volume urcitej akcie, pocet kupujucich a predavajucich a ich vyvoj a zmeny pocas dna?

Odesláno

Preji dobry den,
na zminenych serverech jsou k dispozici grafy, kde je mozne tyto udaje ziskat (a napr. na serveru BarChart je mozne z www stranky "vytahnout" i udaje pro dalsi zpracovani - v EXCELu, ... - OHLC pro nekolik timeframe spolu s volume). Historie "obsahuje" cca 200-400 udaju, tj. pri dennim timeframe pres rok, pro 5-minut 2-3 dny. To nestaci ?
Vice udaju (delsi historie) je k dispozici na strankach www.dukascopy.com, tam je ale pouze nekolik desitek titulu. Data jsou v textovem tvaru (CSV), nejsou ale 100% (obsahuji "diry").

S pozdravem kbtm

• 5 months later...
Odesláno

panove,

kde bych nasel real-time data pro nemecke akcie? nepotrebuji stream data, staci mi jen realne hodnota/ zmena/ %zmena. pokud by bylo i deni OHLC fajn. nenchi obchodovat akcie, potrebuju jen sledovat 30 akcii co jsou v DAXu. nehledam nic co je free

• 9 months later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj!
Chcem sa spýtať na jeden ukazovateľ. Keď pozerám dividendy na jednu akciu v niektorých prípadoch je namiesto ceny skratka N.A. . Chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako si mám túto skratku vysvetliť.
Dík

• Vytvořit...