Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevíte někdo prosím, jak přepnout v Sieře klasický ukazatel "šipka" na ten "zaměřovací kříž" (křížení svislé a vodorovné čáry, třeba jako v Metatraderu), špatně bez něj vidím které data na spodním indikátoru odpovídají které candle na grafu.

Díky.

Odesláno

To danek & lukasr, děkuji vám oběma, Sierra Charts jsem instaloval včera na studium e-mini, našel jsem i potřebná historická data (emini-data.ic.cz/data.htm), jen tu šipku ne a ne přepnout :-)

Nevíte náhodou zda je někde grátis ke stažení knihovna ftrader.dll? Potřebuji hlavně Woodiho indikátor, ten je sice přímo zakomponován v Sieře, připadá mi ale trochu odlišný.

Petr

Odesláno

Zdravím a prosím o radu. Vzledem k mé zatím slabé english se peru s SCMagic. Mám zájem o 2s ER2 a YM a nějak nechápu postup. Je nutné stáhnout jejich aplikaci SCMagic ve žlutém rámečku? Jestli ano, co potom s ní? Data se objednají mailem? Moc díky za pomoc.
Martin

Odesláno

Díky, ale do toho vlákna nemám přístup, zkusím si napsat mail na podporu Sierry, snad mi poradí jaký Level si mám zakoupit, ale podle jejich webu, by snad měla postačovat první úroveň.

Odesláno

Dobrý deň,
natiahol som si do Sierry 2 sec.data YM od SCMagic. Keď si nahodím volume vychádza mi, že obchodovať sa začína o 15:30 a končí 22:30. Nemal by tam byť US čas? T.j. 8:30 až 15:30? Nejako tomu nerozumiem a prosím skúseneších o vysvetlenie.
Ďakujem.
Marcel

• Vytvořit...