Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím, mám dotaz.
V SC na Trading Activity se mi nezobrazují komise, přesto že je mám zaškrtnuté. Mám IB a data přes SC (live trading). Neví někdo poradit, kde je problém.

Předem děkuji za případnou odpověď.

romanrak

• 2 týdny později...
Odesláno

Muzete sem nekdo hodit jak presne zakreslit do grafu HOD-LOD-50%RCMT ?? HOD-LOD jsem tam dal,ale vubec si nejsem jisty jestli to mam dobre.Uz se tady nekdo na tohle presne ptal,ale nikdo mu neodpovedel,jinak bych tady s tim neotravoval.Diky.

Odesláno

romanrak: Musíš si nastavit v Global Symbol Settings (teď nevím, která to byla záložka) hodnotu komisí
www.sierrachart.com/index.php?l=doc/doc_GlobalSymbolSettings.php

Bugsy: použij třeba studii "Autoretracement Projection" a nastav si 3 úrovně (0; 0,5; 1) a metodu na retracement
www.sierrachart.com/index.php?l=doc/doc_TechnicalStudiesReference.html#s169

kdo hledá, dříve nebo později najde...

Z.

• 2 týdny později...
Odesláno

Měl bych dotaz ohledně následujícího.
Ve videu od Wema ohledně obchodování z Macu jsem viděl jak má Wem rozloženou pracovní plochu. Vpravo má okna s OF, která jsou 3 pod sebou. Pokud na nějaké klikne, tak se zároveň aktivuje příslušné trading okno. Jak prosím toto v SC nastavit? Myslím tím to, že když klikne na okno třeba s trhem YM aktivuje se mu trading okno YM.
Dále by mne zajímalo jak nastavit, aby po příštím restartu tyto trading okna částečně zastrčené třeba dole jako je to v tom videu držela poslední nastavení pozice okna.
Nějak se mi toto vůbec nedaří nikde najít jak nastavit.

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj, bojuji s Overlay - prosím o radu.

na hlavním grafu (YM) mám zobrazeny další trhy přes OVERLAY - zde vše funguje.

problém nastává, pokud chci aby SC překreslovala mnou zakreslené SR zónydo trhu, který je v overlay ... toto mi funguje spolehlivě jen u primarního trhu (tzn YM který není jako Overlay), na další (např. NQ) se mi to nedaří ... lze to vůbec?

na YM mám nastaveno "LINK" z grafu na který zakresluji ale nepřenese se to do overlay...

děkuji

Odesláno

Ahoj,
poradí mi prosím někdo jak dostat v SIERRA CHART na hlavní 5 min graf MOVING AVERAGE z 15 nebo 60 minutového grafu, tak abych je tam viděl současně (na 5 min. bych tedy měl mít MA z 5,15 i 60 min)
Děkuji Moc za rady a mějte se :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Mám prosbu.
Mám vykresleny week grafy. Mám je ale tak, že je mám vykresleny od např. 6.7.2014 do 12.7.2014, což je od neděle do soboty.
Jak lze nastavit, aby to bylo od pondělí do neděle? Už to hledám jakou dobu a nějak na to nemohu přijít.

• 2 months later...
Odesláno

líbí se nastavení odlišného barevného odstínu v noční seanci proti RTH - jistě je to vidět i podle rozdělených volume profilů, ale to zvýraznění je příjemné. Nemůžu to najít ani v Sieře samotné, nedaří se mi chytit ani na Finančníkovi nějaký tip. Mohl by mě někdo nasměrovat ?
děkuji

• Vytvořit...