Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přeji dobrý den,

u live e-Brokeru v záložce "Obchody" je seznam všech obchodů i s poplatky (asi 1.5 roku zpětně). A v rámu vpravo nahoře je ikonka pro export do EXCELu (formát csv).

S pozdravem kbtm

• 1 month later...
  • Odpovědí 34
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Marku, mám ošahané Demo, probírám s brokerem poslední podrobnosti a chystám se pozičně obchodovat akcie.
Všechno se dá najít na stránkách Fio, nicméně poplatek za každý exekuovaný příkaz je 0,41% objemu a lze obchodovat akcie i po jedné, minimální poplatek je ale 40Kč. Pokud budete akcie obchodovat vě větším množství (cca 20.000 Kč)dá se za exekuci zaplatit 0,29% z objemu.
Platforma je intuitivní a dělá na mne velice dobrý dojem.
www.fio.cz/docs/c_zaklad.pdf

Odesláno

Marekkkk:

za ty roky co mám FIO jsem nezaznamenal žádné závažné problémy s platformou od FIO.Přes víkendy někdy nefungují nějaké funkce kvůli pravidelné údržbě systému,ale přes týden jede FIO docela v pohodě.Ceny např.na akcie v USA jsou vyšší než u brokerů v zahraničí(cca.15-20 USD za komplet obchod),ale na poziční trady snad ok,jen pozor aby jsi neotvíral příliš malé pozice a poplatek netvořil nějaké větší % z celkového objemu obchodu.

borax

Odesláno

Přeji dobrý den,

jeden "postřeh" k FIO eBrokeru ... data US stocks jsou o cca 20 minut opožděna ! Pokud chcete aktuální data, musíte použít jiný zdroj.

S pozdravem kbtm

• 3 týdny později...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

to Marekkkk:

komodity na Fio jedu, ale na těch poplakách jsem jim udělal už "slušnej" balíček (musí bejt taky z něčeho živi ne? :) ... jestli to maj z každýho kousku :))

Odesláno

Dobré ráno,

nu RT je sice 5.95US, ale pro více než jeden .... plus poplatek za kontrakt dle tipu. suma suma na jeden kousek jedním směrem to vyjde na bratru cca 12US ......... Spready v nabídce nemají

..... u BrokerJetu je RT 20US jedním směrem? nebo je to komplet za celý obchod ..... díky Pavel

Odesláno

12 je hodně za jeden obchod, jen škoda že nenabízejí spready nebo options. Broker jet má 10 US jedním směrem. Poplatky jsou dost vysoké...ale i ty by šly zvládnout pokud by tam bylo větší spektrum služeb. Market access od Brokerjetu vypada dobře ale opět ty poplatky. Marek

• 1 year later...
Odesláno

Dobrý den,
koukám poslední příspěvek v roce 2010.
Tak bych se rád zeptal, zda jsou nějaké nové zkušenosti s e-brokerem ? ...
Na internetu všude čtu, že má hrozně veliké výpadky... Nevíte jestli rok 2012 nepřinesl Fio bance stabilnější server ? :-)
Děkuji za odpověď... Snad nějaká bude vzhledem k poslednímu příspěvku:-)

S pozdravem
Borky

• 3 months later...
Odesláno

Je pravda, že výpadek se tu a tam stane, ale zase kdyby o něco vyloženě šlo, dá se vše vyřešit telefonicky, jinak e-boker celkem stačí, nic moc na nějaký analýzy, ale jako záležitost pro nákup/prodej vyhovuje:)

• 3 months later...
Odesláno

Ahoj, prosim o radu. Mam v ebrokeru otevrene pozice (US akcie) a chtel bych nastavit jim Stop-Loss.
Nevim ale jak nastavit S/L aniz bych musel nastavit cilovou prodejni cenu.
Tedy napr. aktualni cena akcie je $10, ja ji chci prodat pokud klesne na $9, ale chci nechat otevrenou cilovou prodejni
cenu.
Jde stejnym zpusobem udelat i Trailing S/L ?

Dekuji

• 6 months later...
Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat máte někdo aktuální zkušenosti s touto bankou pro začínajícího investora? ... četl jsem na internetu různé stížnosti na padání aplikace e-broker atd...a jak je to s poplatky s porovnáním jiných českých brokerů??...

Děkuji za odpověď

Michal

• Vytvořit...