Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem narazila na tuto zajímavou službu která zajišťuje bezproblémové zaslání zboží z USA, uvažuji že bych to zkusila :) zasilkovasluzba.com/main.php
Je to zajímavé, i když člověk zaplatí cca 1000kč poštovné a 300kč poplatek na měsíc té zprostředkovatelské službě, i tak to vyjde mnohem levněji :) Jen aby v tom nebyl háček...

• Odpovědí 116
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

POhybuji se v oblasti HW a SW a mozu doporucit spise zakoupeni v CR,pri poklesu USD jsou uz ceny velmi nizke a rozdil oproti USA uz neni tak velky,navic odpada reseni zaruk,draheho postovneho,celkove podpory ,kabely vetsinou na USA zasuvky atd za cca 15000 se da poridit nadupane dvoujadro plne vyhovujici pozadavkum tradingu i v CR

• 1 year later...
Odesláno

Jo tak proč se patlat s vodníkem atd., když si člověk může udělat akvárko? akorát by mě zajímalo jak to vyřešili, třeba jen ten zdroj. Člověk by potom nemusel mít žádny vetilátory.

Odesláno

Zdroj byl pokud jsem viděl mimo to akvarko. Stejně jako monitor. Jak to bylo udělané o tom bylo v té době hodně diskuzí po netu, oni to AFAIK nikde přesně neřekli jak to udělali. IMHO byla celá ta elektronika nějak ošetřena vrstvou bezbarvého laku. Ale vypadadalo to efektně to je fakt...

• 1 month later...
Odesláno

používá tu někdo k obchodování notebook?
v práci bohužel nemůžu používat firemní počítatč a jsem tedy odkázán na notebook a připojení přes t-mobile. bude to stačit?
notebook chci v relaci do 10tisíc - v dnešní džungli se snad ani neodvážím zeptat, ale přece jenom co byste doporučili?

forex obchodovat budu přes Patrii.

Odesláno

fxrookie:

ze své profese potřebuji k práci tři monitory(no fakt :) ) a ještě před rokem jsem sám sebe utvrzoval v tom, že také pro obchodní platformu jsou všechny tři nezbytnou nutností.. Teď mi stačí 5let starý notebook, který používám v noci do postele na čtení ;) Jestli už nějaký notebook máš, tak bych nový vůbec nekupoval a jestli žádný nemáš a kupuješ ho jenom kvůli tradingu, tak šáhni po té nejlevnější plečce a věř, že ti udělá stejnou službu, jako mnohem dražší stroj. Já to beru tak, že i investice do HW je náklad obchodování.. a jelikož jsem dost mizerný obchodník, tak si žádný luxus dovolit nemůžu. Jestli si koupíš železo za 50k čechokreditů, tak jsi hned v mínusu 50tisíc.. to znám teda lepší startovní pozici :)

Odesláno

fxrookie:

já osobně bych nikdy nešel do tradingu s nějakým starým secondhandovým ntb..v tradingu samotném je už samo o sobě hodně rizik, tak proč si přidělávat další tím, že se nebudu moct spolehnout 100% na techniku..tj. jako že chci jet v autě závod kolem světa (a nemusí to být na čas) a koupím si na to starého trabanta..

navíc dnes jsou střední ntb za super peníze..sám mám doma nový Asus K50-IN, který je naprosto vpohodě a stál 14,5k..

majkll

Odesláno

Pokud pojedeš na denním grafu (nebo aspoň hodinovém), tak si myslím, že kvalita pc a připojení tě nemusí moc trápit. Kdyř pojedeš na 15min a níže, tak už je potřeba řešit kvalitu a rychlost pc i záložní připojení atd.

• Vytvořit...