Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 116
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vsem bych doporucil, nez rvat parchy do drahych CPU, kupte si drahy zdroj. To je zaklad. Po kud ten odejde, coz se satva bezne, tak s sebou vezme i hromadu jinych komponent(desku, CPU, HDD, grafarnu)

Odesláno

tak to spis radeji doporucit kvalitni UPS, zachrani toho hodne a pri vypadku prooud to taky aspon na chvili udrzi pri zivote. Dobra firma, nejen pro domaci, pouziti bude urcite APC, i cenove dostupna

Odesláno

trochu pro odlehceni:
prave jsem precetl uplne prvni knizku o obchodovani na trzich v USA krera u nas vysla.
Jedna se o "Hazardni hry - uvod do spekulace s cennymi papiry" Rok vydani 1995! a kupodivu je celkem obsazna - indikatory, psychologie, tvorba OS, MM atd.
No a jake vybaveni je v teto knizce doporuceno?
Minimalne 2 - 4 MB RAM, grafickou kartu a alespon 40 MB pevny disk ;-)

Odesláno

to TomasN: 100% pravda. Taky jsem tomu driv nevenoval pozornost, i kdyz jsem obcas cetl jak nekomu nekde vyhorel zdroj a tak. Pak mi na PC odesel zdroj ve fazi, kdy jsem na nem mel rozdelanych nekolik dulezitych veci, a vzal sebou zakladni desku, grafickou kartu, nekolik disku zapojenych do raid pole atd. - v podstate vsechno vcetne mysi a klavesnice! Stalo me to dost penez a hlavne nervu.
Sinuhet

Odesláno

Me se stalo, ze mi do kramu donesli stroj, ja jenom zapojil kabel do 220V, zakourilo se a cela bedna krome 3,5" byla v haji. A kazdou chvili sem nekdo prijde s masinou, ktere zdechl zdroj a v lepsim pripade s sebou vzal jen desku.

Odesláno

Tak jsem se konecne dockal dostavby meho nove stroje :-)

S kvalitnim zdrojem souhlasim, neni to vec, na ktere by se melo setrit...

Mam dotaz na nejakeho IT sikulu :-)
V novem PC mam 2*2 DVI vystupy... zatim pouzivam 2 monitory, brzy pribude treti... a vcera nam KONECNE!!! :-) odesla asi po 8 letech TV! :-), takze konecne mohu koupit neco na hrani... i tu me napadlo :-) zapojit novou TV do ctvrteho DVI vystupu a mit navoleny jeden kanal na tento vystup z PC. Tedy sleduji Dallas nebo Majora Zemana a prepnu si na kanal c. 33 :-) a vidim VTecko a nebo treba www.xe.com... jde to a nebo jsem se zblaznil? :-)

A pokud by nekdo dokazal poradit, jakou TV, aby tohle umela, budu rad... v TV se totalne nevyznam a moc by mi to pomohlo a usetrilo surfovaci cas... resp. na co se zamerit a co urcite ano a co urcite ne...

Diky moc!

Odesláno

Zdravim,

Radovan65:
najit TV s DVI vstupem bude asi problem, nicmene kazda lepsi TV uz ma konektor na S-Video nebo TV-out z PC.
Mrkni jestli ta tva graficka karta TV-OUT (takovy kulaty :o)) podporuje. Ma-li dokonce 2*2 DVI, TV-OUT by nemel chybet. Pak uz je jen na Tobe jak veeelkou telku chces ;o)

Odesláno

To r65:

už jsme tu spolu debatu ohledně TV měli, stále navrhuji plasma TV, a že má menší rozlišení... stejně by se na ni nedalo čumět se vzálenosti 50 cm (tj. něco jako lízat plátno v 1. řadě v kině).

Odesláno

Chlapci :-),
postestilo se mi, ze mam do bytu privedeny dve pripojeni k netu od dvou ruznych ISP... a ma MB ma integrovane dve sitove karty... lze pripojit soucasne PC k obema providerum???
Napr. jednoho pouzivat na trading a druheho na surfovani, postu a podobne?

Mam dohromady v souctu 5 mega, tak s tim musim nejak nalozit :-)

Odesláno

@ radovan65
ja by som to urobil tak, ze v prvom rade by som vsetko pripojil na jedno pripojenie. Potom by som si zistil IP adresy serverov na ktore by som chcel pristupit cez druhe pripojenie. Teda servre CMS a podobne. Uplne najjednoduchsie ako si presmerovat napr CMS na druhe pripojenie mi pripada to naroutovat v prikazovom riadku cez prikaz ROUTE. Dalsia moznost, mozno zbytocne komplikovana je cez hardverovy alebo softverovy router.

• Vytvořit...