Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, objednával jsem si knihu hned jakmile vyšla zpráva na serveru financnik.cz, mám i potvrzovací maily objednávky, ale knihu stále ještě doma nemám. Je objednávka v pořádku? Díky za odpověď Jan Vratislav

• Odpovědí 180
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak to mam asi problem,protoze tohle vyrizeni trvalo skoro 14dni a ja ji objednaval tak pred tydnem.Jenze jsem v Anglii tak to bylo na adresu nekoho kdo za mnou v sobotu leti a bude tu mesic :S

Odesláno

PD: Napiste mi prosim mail s Vasimi udaji pro dohledani objednavky v databazi. Zjistim, zda jiz byla vyexpedovana a pokud ne, tak najdeme jine reseni - imho uz se to do konce tydne nestihne, takze mi napr. muzete rict adresu nekoho jineho nebo je mozne zaslat knihu na stavajici adresu, ale az za nejakou dobu (aby dobirka byla k dispozici bud osobne nebo na poste). Diky.

Odesláno

PD: Mailserver ma ted nekolikahodinovy vypadek, takze si ho prectu asi az zitra. :-/ Ale velmi pravdepodobne ta objednavka jeste vyrizena nebyla, soude dle data. Dam pak vedet na mail.

EDIT: mail uz frci... :) vyrizeno...

Odesláno

Dorbý den,
knihu jsem si objednal 09.10. a stále nic. Dá se zjistit u jakého datumu už jsou nynější připravované objednávky? Na knihu se těším a hořím nedočkavostí :)

Odesláno

Zdravím,

kniha určitě dojde, prosíme však o trochu trpělivosti, expeduje se hodně přes 1000 objednávek a vydavatel bohužel tak veliký zájem netušil, proto nebyl zcela připravený a expedice jde trošičku pomaleji....

Odesláno

Ahoj ,

Objednal jsem si knihu první den kdy se informace objevila na Finančníku , dnes mi dorazila a tak jsem začal studovat . Díky za rychlé naplnění mé objednávky – pouze prosím příště (pokud bude) pečlivěji zabalit u mě to odnesli jen ošuňtělé rohy, nicméně důležitý je obsah a ne nějaký rohy .

Tak zatím

• Vytvořit...