Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 180
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No ja vím, není to tak moc cool, ale tím bohatstvím je samotný obsah :-) Teším se až mi dojde, velký zájem mě nepřekvapil, snad to bude impulzem pro překlad i dalších světových knížek do naší mateřštiny. Snažil jsem se číst v originále Reminiscences of a Stock Operator , ale tvrdě jsem narazil..

Odesláno

to Martinek: (jakožto asi jednoho z nejangažovanějších kolem vydání knihy)

dobrá práce, skvělá kniha.
Předpokládám, že takhle nečekaně veliký zájem se pozitivně projeví na případném vydání další knižky o tradingu - nebo dokonce knižek. Doufám, že se moc nemýlím.

Držím palce. Díky Sasa

Odesláno

PitBoss & sasa: Diky. Uz mam vyjednane dalsi licence, takze nejake ty zajimave knihy budou jeste nasledovat. Ale chvilku to potrva, mam ted plno prace se zarizovanim jinych veci. Velmi pravdepodobne se ale aspon na jednu z nich v pristim roce dostane. :-)

Odesláno

tak si dnes tuhle knizku procitala moje pritelkyne, ktera pozoruje moje pocinani a celkem ji pobavilo spojeni Tradingem k bohatstvi - Impossible :-)) ale zacina tomu vic a vic prichazet na chut

Odesláno

I já se musím přidat k lukymu a šebíkovi, kniha mi přišla také zabalená nezabalená, to už mi snad ani nepříjde jako náhoda ? :-( (Za těch 85Kč co jsme poště zaplatili by to snad mohlo přijít v pořádku) Naštěstí je kniha ok

Odesláno

Martinek preji hezky den,
objednal jsem knihu od Eldera 12.10., potvrzovací e-mail jsem nedostal, je objednavka ok? Prijde potvrzovaci e-mail az pri expedici?
Preji stesti pri vsech cinnostech.

• Vytvořit...