Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

objednal jsem si tuto knihu, ale zapomněl jsem zapsat číslo popisné....
Mohl by mi prosím někdo poradit co teď s tím???
Jestli si ji mám objednat znova, nebo čekat jestli náhodou dorazí....

Předem děkuji za odpověď.

• Odpovědí 180
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Swene,

ja nezapominam na nikoho, protoze objednavky vyrizuje spolecnost Impossible, ja s distribuci nemam nic spolecneho. :-)

Objednavek bylo opravdu _velmi_ mnoho, tak prosim o trpelivost. Rozhodne bude vyrizena co nejdrive.

Odesláno

pro netrpelive, mluvil jsem s lidma z Impossible a jak Martin rikal, bylo moc objednavek. necekali takovy zajem. takze ti co objednavali 5.10. tak kniha uz je na ceste. mejte strpeni.

Odesláno

Martine,

v jinem vlakne jste psal o necenzurovane verzi prekladu Eldera. Jen pro ilustraci vam ji mailem zasilam celou. Je zajimave srovnat preklady. Tento neautorizovany je dilem "profi" traderu a urcite vite odkud pochazi viz. me soukrome maily.
Jinak jesem vam jeste nepodekoval za kus poradne prace, takze diky a hodne pevne nervy pri dalsi praci. Jen nepolevovat.

Odesláno

To All

Je to neuveritelny. Ale knizku sem obednal 4.10. vecer EST a domu segre dosla v patek 6.10. !!!!
Aspon mi to tak rikala. Akorat si par tydnu pockam nez dorazim ja pres tu louzi.

Super Dik

Odesláno

911: Preklad nedorazil, ale nevadi. Uz jsem jeho cast videl... A jsem rad, ze ho tihle "profitraderi" nevydali (jak mi sdelil autor tohoto prekladu, meli to udajne v planu), anebrz to je des - pulka textu chybi, zbytek obsahuje zcela zmateny preklad, ktery je casto vyznamove zcela opacny. :-( Ale dost o neautorizovanych prekladech, prosim... :-)

• Vytvořit...