Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Martinek : kokretne tuto knihu od eldera mam, a mam ju uz niekolko krat precitanu, a stale sa k nej vraciam, dovod preco ju chcem kupit je jednoduchy, paci sa mi ze sa niekto podujal knihu vydat a najlepsia moznost ako to podporit je si ju kupit, pretoze dufam ze neostane iba pri tejto jednej knihe, kedze idem na emini 2 kurz do prahy, tak to spravim asi tak ze knihu objednam cez nejake kamarata ktory byva v prahe a tam si ju vyzdvihnem

• Odpovědí 180
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Také se mi nechce sponzorovat poštu a nejraději bych si to koupil v nějakém knihkupectví, ale když je to akce finančníka , doufám že z toho máte nějakou provizi, tak Vás rád podpořím...

Odesláno

A na Slovensko zase nic!

Minuly piatok sa mi podarilo zohnat v knihkupectve GRADA v Bratislave knihu Obchodovani na kom. trzich. Mali ju v pocte "az 1ks" a to tie knihy distribuuju aj do ostatnych knihkupectiev.

Rad by som si objednal aj knihu Trading for living v CZ. Neviete mi aspon povedat v akom casovom horizonte by sme mohli knihu uvidiet aj na Slovensku?

Myslim ze potencial trhu na SR je tiez...

Odesláno

to tomasN

ak by ti ro nerobilo problém bol by som veľmi rád keby si mi ju objednal a vyrovnal by som sa s tebou na tom kurze , ktorý mám už zaplatený a ak budem živý a zdravý tak určite naň prídem....

Ďakujem. Jaro

• Vytvořit...